okładka

Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami

Bronkowska, Monika Redakcja, Gaschott, Tanja, Grotthus, Bartosz Tłumaczenie, Mebs, Dietrich, Mersch-Sundermann, Volker, Raab, Heike, Stein, Jürgen, Ulrich, Sandra, Wolter, Freya, MedPharm Polska (Wrocław)

Rok wydania: cop. 2016.

Substancje dodatkowe do żywności, Toksykologia żywności, Żywność chemia., Badanie żywności metody, Żywność toksykologia, Interakcje leków z żywnością, Zanieczyszczenie żywności, Dodatki do żywności, Choroby przenoszone przez żywność

Autor
Bronkowska, Monika Redakcja
Gaschott, Tanja
Grotthus, Bartosz Tłumaczenie
Mebs, Dietrich
Mersch-Sundermann, Volker
Raab, Heike
Stein, Jürgen
Ulrich, Sandra
Wolter, Freya
MedPharm Polska (Wrocław)
Tytuł
Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami
ISBN
978-83-7846-088-6
Miejsce wydania
Wrocław :
Wydawnictwo
MedPharm Polska,
Rok wydania
cop. 2016.
Objętość
VI, 154 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
613.2:664
615.9
664.014
Hasła przedmiotowe
Substancje dodatkowe do żywności
Toksykologia żywności
Żywność chemia.
Badanie żywności metody
Żywność toksykologia
Interakcje leków z żywnością
Zanieczyszczenie żywności
Dodatki do żywności
Choroby przenoszone przez żywność
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz.
020
%a 9788378460886
080
%a 613.2:664
080
%a 615.9
080
%a 664.014
245
%a Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : %b intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami /
260
%a Wrocław : %b MedPharm Polska, %c cop. 2016.
300
%a VI, 154 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Substancje dodatkowe do żywności
650
%a Toksykologia żywności
650
%a Żywność %x chemia.
650
%a Badanie żywności %x metody
650
%a Żywność %x toksykologia
650
%a Interakcje leków z żywnością
650
%a Zanieczyszczenie żywności
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Choroby przenoszone przez żywność
700
%a Bronkowska, Monika %e Redakcja
700
%a Gaschott, Tanja
700
%a Grotthus, Bartosz %e Tłumaczenie
700
%a Mebs, Dietrich
700
%a Mersch-Sundermann, Volker
700
%a Raab, Heike
700
%a Stein, Jürgen
700
%a Ulrich, Sandra
700
%a Wolter, Freya
710
%a MedPharm Polska (Wrocław)
920
%a 978-83-7846-088-6